Der er tid til at udvide sin litterære horisont - 22:42 -  03.12.2002

Puha, i al den maniske faren omkring med hovedopgave, tilhørende eksamen + dimission og oprydning fra flytningen har det vist været så som så med mine litterære udfoldelser. Som nævnt på Info-siden har jeg jo gang i at læse "Kongen Vender Tilbage", den sidste del af trilogien om Ringenes Herre. Den behøver vel ikke nærmere præsentation, og siden den nu har stået på min læse-liste de sidste par måneder tror jeg, jeg ganske roligt vil defilere over til min sofa, indtage en Morfar position, og lade min hjerne indtage af den fantastiske historie.
Til slut vil jeg sige at Fear Factory, Testament, Nine Inch Nails, Paradise Lost, Primus, Planet X og Rammstein (linket er tysk) er særdeles gode bands, der i den grad fortjener mere udbredelse end de nyder pt.

PS. Jeg NÆGTER at bashe Robinson. Det er ikke udtryk for at jeg synes det er godt fjernsyn, for det gør jeg ikke, men det er vist blevet gjort nok i de sidste par dage.
 
Ricco, website skrev klokken 22:57:39, 03.12.2002:
Yessir! Jeg sidder selv og hører Rammstein lige nu, og hvor er det fedt. Især fordi det er tysk, og de forsøger ikke at gøre det semi-amerikansk. Det er TYSK og ikke andet. Det er ikke fedt, lige fordi det er tysk, men bare fordi de vedkender sig deres nationalitet og bibeholder den 100%.
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden