Det sker bare ikke tv3! 20:15 -  04.12.2002

Jeg så lige en reklame for et kommende "show" på TV3.Gladiatorerne kommer nu til Danmark. For fanden! Nu har vi set (og hurtigt zappet væk fra) på det rådne show på Svensk TV4, nu skal vi altså så også plages med det på TV3. Kan vi da ikke undvære disse jeg-vil-kendt-for-at-være-kendt-shows? Er det ikke på tide, at vi siger stop, og nægter at deltage i den slags bras? Er TV3 sunket til TvDanmark'sk niveau, eller har det hele tiden befundet sig der? Følg med i morgen.....eller en anden dag.

TV3 har endnu engang fundet et program, jeg ikke gider se. Tillykke til dem fra mig.
 
Ingrid, website skrev klokken 23:17:55, 04.12.2002:
Ja også tillykke fra mig, det må være en af de dårligste shows jeg nogensine har set, og de er ved at være TVDanmark2 niveau.
Det man til gengæld kan undre sig over er at TV Danmark2 sender et kvalitetsserie som CSI, men det er nu også det eneste program jeg ser på denne kanal.
 
Skydykker skrev klokken 22:49:28, 08.12.2002:
Øhh gladiatorerne er et "kendt for at være kendt show"? Vil det sige for, at du gider se noget i fjernsynet, så skal der ikke være almindelige mennesker med i programmet? Ekskludere det ikke næsten alle quizzer, du har set nogensinde lige bortset fra "gæt og grimasser", som jo havde berømte mennesker som Per Pallesen, Grethe Sønck og ikke at glemme Claus Ryskjær (eller what's his face) med?.
Jeg kan ærlig talt ikke se noget problem i at der vises et program som gladiatorerne på TV3. Det er et program hvor deltagerne i det mindste skal yde noget for at være med, de skal have en vis råstyrke og udholdenhed for at komme nogle vegne i programmet, det er da fair nok. Bedst af det hele er at det er nye mennesker der bliver sat på prøve hver uge fremfor 14 fjolser der skal sendes hjem en for en i 14 uger. Det er næppe folk der vil være kendte, der vælger at deltage i det program, men mere nogen der har lyst til en udfordring, uden at skulle trækkes gennem sølet af pressen i 3 måneder, lidt ligesom "hvem vil være millionær" bare ikke på paratviden.
 
Ricco, website skrev klokken 15:05:58, 10.12.2002:
Hvad med om de fandt på noget selv istedet for at købe sig til program-skabeloner i udlandet hele tiden?
 
Skydykker skrev klokken 01:55:29, 11.12.2002:
Det vel egentlig kun underholdningsprogrammer som de ikke selv finder på. Personligt er jeg da ligeglad med hvor skabelonen er skabt så længe programmet er underholdende. Hvad er det frygtelige i at vi får et program som allerede er testet på andre folk? Jeg kan ikke se noget galt i det. det er jo også begrænset hvor mange måder man kan kreere et quizprogram, oftest er der en eller to runder af noget som afsluttes med en finale og så er det præmiestørrelsen eller runderne der varierer.
Selv nogle af dine yndlingsprogrammer er jo baseret på udenlandske koncepter som f.eks Jeopardy. Det lader til gengæld kun til at være for dårligt når det er programmer du ikke synes er interessante.
Generelt er jeg enig i at det ville være fedt hvis de viste flere dansk udtænkede programmer, men det er ikke noget jeg er forarget over de ikke gør, jeg kan jo bare vælge at zappe væk hvis jeg synes det stinker.
 
Ricco, website skrev klokken 19:17:29, 12.12.2002:
Det, jeg synes er galt med det, er at det er på en måde lidt nedværdigende, at vi skal spises af med alt det, der er opfundet i udlandet - primært USA - og gerne år efter de er opslidte koncepter i hjemlandet. Hvorfor er det, at vi altid skal nøjes med det, som amerikanerne synes er skægt? Vi ser så mange eksempler på amerikansk stupiditet. Det KUNNE måske være, at der sad nogle danskere derude, der kunne hitte på noget virkelig originalt. Måske kunne stationen/menneskerne ligefrem tjene på det? Bare se Klassefesten, der er solgt til flere lande. Okay, Klassefesten synes jeg ikke er vildt fedt, men det er da blevet solgt i det mindste, og ja, Kina er vel nok et fedt land at sælge TV til, jeg ved det...
 
henrik, website skrev klokken 01:42:34, 23.04.2003:
For dyrt at udvikle egne koncepter/programmer i DK - i forhold til hvor meget tv vi vil have og antal seer.
Men ok, er selv træt af robinson, bigB osv - men hvis folk stopper med at se det...stopper de med at sende det, så vi må være i undertal???
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden