Hallo.....er der nogen? 01:24 -  09.01.2003

Hey.....er den her tingest stadig tændt? 1-2-3-Testings.... Joh, den virker stadig. Ja, folkens, jeg er stadig i live. Selvom sitet har været hallunkent (fik I den? Hal-lunkent? *rimshot*), så er jeg skam stadig i live og sparkende.

Ikke de store nyheder. Nytåret blev rundet fortrinligt, ingen hovedpine eller andre skavanker, og jeg har stadig alle fingre og begge øjne. Alt må siges at gå glimrende, bortset fra at jeg ikke har noget arbejde. Nå, jeg skal have sendt nogle ansøgninger ud imorgen, så jeg håber på det bedste.

Der ligger en bog på mit sofabord. Det er i sig selv ikke så underligt, hvis ikke det var fordi det var Dante's Guddommelige Komedie. Jeg kom til at se Se7en her forleden, hvor ovenstående værk indgik. Min nysgerrighed blev pirret, men jeg venter alligevel til i morgen med rigtigt at gå i gang med den.

Her om en uges tid eller lignende, har jeg et link til en sang som bandet optog her i den forgange weekend. Jeg mangler lige at indspille soloen - det bliver gjort i næste weekend - så skal den mixes sammen om masteres, og så skal I nok få et link. Så begynd I bare at glæde jer.

 
Ricco, website skrev klokken 16:05:45, 10.01.2003:
Dante's Guddommelige Komedie... Den er også på min liste over "værker jeg skal læse, men som jeg aldrig får taget mig sammen til at fremskaffe".
 
Terji, website skrev klokken 21:10:27, 10.01.2003:
Jeg troede du var gået under jorden !
 
mia, website skrev klokken 17:07:06, 29.07.2004:
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden