Vrede, unge mænd.... 12:31 -  01.02.2003

Jeg var på Skråen i aftes, for at høre et aalborgensisk up-and-coming metalband, ved navn Croan (udtales Crow-n). Dem skal I nok få lov til at høre mere til, for de kan sgu deres kram. God, klassisk sen-80'er metal, godt blandet op med lidt vred-ung-mand og lidt sen-90'er vildskab. Det var deres første optræden, så de var temmeligt nervøse, men det var særdeles lovende for fremtiden. Jeg glæder mig til at høre dem igen, for de fortjener al den opmærksomhed de kan få.

Croan varmede op for Melodic Meltdown. Dem vil jeg ikke sige ret meget om. De var tighte, dygtige, havde god sceneoptræden og spillede flinkt højt. Men guitaristens lyd mindede mig mest om en møgsur hveps, der går amok i en bikube med en tunet motorsav. Det er ikke lige min kop te, så jeg var ikke vanvittigt begejstret for dem. Hvis jeg må give et råd til ham Søbygge der, så er det at skrue ned for gain, og finde lidt mere definition i lyden, for det savnede jeg rigtigt meget i aftes.

Arkivet er kommet op, som den opmærksomme læser vil have opdaget. Det er ikke helt som jeg vil have det, men det virker og så må jeg makke med det senere.

I aften står menuen på flæskesteg hos mama. Brormand og hans kone med tilhørende børn, er på besøg, så dem må jeg nok hellere beære med et besøg :)
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden