Sommer, sol og bold 22:32 -  16.04.2003

Ahhh, så kom sommeren endelig til bette Dannevang. Faktisk så meget at jeg var nødt til at hoppe i et par shorts her i eftermiddag (bare rolig, jeg skal nok spare jer for billeder). Og så blev det jo påskeferie samtidig. Det kan vi ikke få nok af, så det er jo rart.

Jeg fik en bogpakke ind af døren i dag. Faktisk måtte jeg hente den på biblioteket, men princippet er det samme. Den indeholdt to bøger, jeg på ingen måde havde bestilt. Jeg tror, jeg venter og ser hvor meget jeg skal give for dem, inden jeg sender dem tilbage. Der er vist noget lusk med den bogklub. Jeg bestilte 4 bøger i december 2001. De to kom ret hurtigt efter, men jeg har stadig ikke modtaget de to sidste. Det ender vist med at jeg bliver nødt til at ringe til dem, selvom det kommer til at koste mig en mindre, midtjysk herregård i telefonregning i det deres telefonservice vist er placeret i England. Bæ!

AaB vandt i dag. Yahoo! Det var da også på tide. Lad os så håbe at de kan tage sig lige så meget sammen i næste uge.

Tag forresten og se filmen The Mating Habits of the Earthbound Human, når du engang får muligheden. Den er temmelig morsom, og Carmen Electra er jo altid rar at se på.
 
Lynge, website skrev klokken 12:50:02, 18.04.2003:
Ja, den var sgu meget god den film :)... og mmmmmmmmmhhhhmmmmmm Electricity!
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden