Film, film og flere film 22:51 -  04.05.2003

Så har indtrykkene fra torsdagens X-men 2 premiere endelig fået tid til at sætte sig. Det er en ganske glimrende film, som dog lider lidt under 2'er-film syndromet, nemlig at plottet måske er en anelse tyndt. Bortset fra det, så synes jeg den holder hele vejen, med gode effekter og ligeså punchlines. De nye karakterer, der introduceres i denne film er NightCrawler, Pyro, Iceman, Lady Deathstrike og i en kort optræden ses min gamle helt, Colossus. Ham håber jeg vi ser mere til i den, efter min mening, kommende 3'er. Vi kan kun gisne om hvor lang tid der går inden den kommer, men den kommer; det er jeg overbevist om.

I fredags lykkedes det mig, selvom jeg var dødtræt efter torsdag nats udskejelser, alligevel at tusse i den lokale Stereo Studio. De har nemlig tilbud på dvd'er, så det måtte jeg jo lige benytte mig af. Det blev til Braindead, Bad Taste og Natural Born Killers. Dem skal jeg nok få stor glæde af, specielt Braindead og Bad Taste.

Så er det forresten også i dag, vi skal huske noget. For 33 år siden idag, den 4. maj 1970 blev 4 studenter dræbt og 9 såret af den amerikanske National Guard under "optøjer" på Kent State University i Ohio. Jeg skriver optøjer i anførselstegn, fordi det var en fredelig demonstration mod Vietnam-krigen. Alligevel blev nationalgarden sat ind og med frygtelige resultater. Så meget for ytringsfriheden. Læs selv mere om mindedagen på dette site.

Peace out and blame America ...
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden