There is no spoon... 19:09 -  21.05.2003

In the words of Neo: "Whoa".
Sådan er min umiddelbare reaktion på Matrix Reloaded. Det er simpelthen en fantastisk film, der godt må ses en tre gange eller flere. Jeg var i hvertfald stum af begejstring da filmen var færdig. Fantastiske effekter og en god historie, der ikke lider under to'er-syndromet. Det er nok årets bedste film (måske lige indtil ROTK. Gå I blot roligt ind og se den.

Derudover er der er en tråd, der diskuterer filmen på Mike Portnoys forum, hvor plots og twists diskuteres, men jeg må advare. Der nævnes rigtigt mange detaljer fra filmen, så hvis ikke du har set Reloaded endnu, bør du måske undgå at læse tråden. Faktisk er der mange gode indfald, som i den grad har sat mine tanker i gang mht. Matrix-universet. En ting er sikkert: Jeg glæder mig som en vanvittig til Matrix Revolutions! Det kan ikke blive november hurtigt nok.
 
Rasmus, website skrev klokken 20:09:22, 21.05.2003:
Sjovt at vi har to helt forskellige opfattelser af filmen. Jeg var netop svært utilfreds med effekterne!
 
Ricco, website skrev klokken 22:05:04, 21.05.2003:
Okay, jamen så ville det være svært rart hvis du gad argumentere for hvorfor du er utilfreds, så vi kan få en snak igang.

Behøver jeg at sige, hvad jeg selv mener om filmen?
 
Lynge, website skrev klokken 23:26:33, 26.05.2003:
Fuldstændig enig med jer Simon og Fish. Fed film, men er du GAL hvor var det svært at følge med på et tidspunkt... (i ved godt hvor!) :)
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden