Larm i Parken 21:46 -  07.06.2003

Jow jow, så fik de norske fjeldhøns bank i Parken. Eller, bank og bank kan der vist være delte meninger om. _Så_ godt spillede Denmark altså heller ikke, men de vandt og det er jo det vigtigste. To gode ting var:

1: Jesper Grønkjær scorede et glimragende mål, og var i det hele taget vel banens bedste.

2: Dennis Rommedahl først blev skiftet ind sent. Gad vide om han så slet ikke figurerer i bruttotruppen til kampen mod Luxembourg på onsdag. Det kunne sgu da være rart.

I aftes var jeg til listening party på Studenterhuset for at høre Metallicas nye plade, St. Anger. Meget er der blevet sagt om denne, meget ventede plade, men Metallica har ikke glemt hvordan man rocker. Der er masser af gang i den, men alligevel er det som om den ikke rigtigt fænger ved første gennemlyt. (Eller også var det pga. de konstant knævrende skvadderhoveder, der forhindrede mig i at høre den ordentligt). Den var, ved første gennemlyt, noget ensformig, men slet ikke ueffen. Det kunne godt gå hen og blive et af mine sjældne cd-køb i år, men jeg tror jeg skal høre et par singler inden jeg bestemmer mig helt.

In other, not-so-related news, så er min stol ved at bryde sammen. Gad vide om jeg stadig har en gyldig kvittering på den, så jeg forhåbentlig kan få en ny.
 
Martin, website skrev klokken 23:00:35, 07.06.2003:
Det ville være rart, hvis Rommedahl bliver sat af og der kommer lidt friske nye folk med mod Luxembourg. Men mon dog hr. Olsen tør tage chancen og tage en Jan Kristiansen eller Tommy Bechmann med - næppe. Han holder nok på det sikre - men jeg ville da klart foretrække Jesper Grønkjær fra start, han er squ da i super form.
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden