Chase the dragon... 13:43 -  23.11.2002

Godt job i går. Ikke så mange mennesker, og nogen af dem der var der gik tidligt. De skulle nok i Gaden og fulde sig endnu mere. Men ok, dem der blev tilbage gav da ikke udtryk for at det ligefrem var noget lort, vi spillede. Nu er der så pt. ikke flere jobs tilbage i år, så nu er vi gået igang med at arbejde for nogle jobs næste år. Derudover har vi stooooore planer. Men dem kommer der nok mere om senere :)
Jeg blev forresten passet op af en strømer igår aftes. Forsangeren + kæreste og jeg blev enige om at leje en film, som endte med at blive From Hell, som titlen på nærværende indlæg også er taget fra. Men tilbage til strømeren. Vi lejede filmen på en tank i Nibe, og da vi så havde valgt filmen, popcorn og cola, var der pludselig (og jeg mener faktisk pludselig. Jeg havde hvertfald ikke opdaget dem komme ind) to politimænd i butikken. De var lige henne og runde os og spørge om vi havde noget som vi kunne identificere os med. Jeg viste ham så mit kørekort, hvorefter de fortsatte med at hive en butikstyv udenfor (dog ikke mig ;) ). Det var egentlig meget spøjst. Nå, men tilbage til filmen. Den var egentlig meget god, men jeg synes dog at plottet er lidt tyndt. Personligt havde jeg udtænkt hvem antagonisten (rettet fra protagonist) var (Det skal jeg naturligvis undlade at røbe her), så da vi fandt ud af at det faktisk min hovedmistænkte, fik jeg en fornemmelse af at det var lidt for nemt. God og retfærdig slutning, hvor den skyldige fik som fortjent. Tre ud af fem kaptajnshatte, udsat for Biscayens saltvandssprøjt.
 
Lasse skrev klokken 13:15:12, 23.11.2002:
Protagonisten spilles da af Johnny Depp!? Mener du skurken? Eller om muligt antagonisten?
 
Simon skrev klokken 13:42:18, 23.11.2002:
Ja det er skurken jeg mener. Efter at have konsulteret en ordbog, må jeg jo så konstatere at det er antagonisten jeg mener. Øv!
 
Ricco, website skrev klokken 19:37:34, 25.11.2002:
Det var da heldigt nok, at panseren ikke begyndte at skyde dig i foden eller andre steder.
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden