Boredom galore 01:12 -  10.08.2003

Sikke dog en måde at spendere en lørdag aften på. Brormand er taget hjem for weekenden, og kommer først igen imorgen engang. Altså var der ikke andet at tage sig til end at slette gamle spam-emails (ca 2000) fra en næsten glemt webmail, og se golf på TV2, musikprogrammer på BBC Prime og chatte en smule på Ofir. Dvs. der er sikkert andet at lave, men jeg kunne ikke lige komme på det.

Forresten fik vi set Memento i torsdags, og det er da en underlig film. Faktisk tror jeg den var underlig, blot for at være underlig. Faktisk var den ret ordinær, hvis ikke det lige var for den måde den var filmet på. Den vil jeg give 3 ud af 5 kaptajnshatte udsat for Biscayens skumsprøjt.
Den kvikke læser vil have opdaget at der gives karakter indenfor tre kategorier:

  • Kaptajnshatte uden noget som helt - gives til de film jeg har forventet en hel masse af, men som alligevel har skuffet, eller bare var dårlige.

  • Kaptajnshatte udsat for Biscayens skumsprøjt - gives til de film der har været overraskende gode eller blot var mellemgode film.

  • Kaptajnshatte med guldbånd - gives til de film der har været vanvittigt gode.


Der er dog også en fjerde kategori - een kaptajnshat med guldbånd udsat for Biscayens skumsprøjt - gives til årets bedste film. Denne bliver uddelt sidst på året/først i næste år.
 
Ricco, website skrev klokken 11:52:35, 17.08.2003:
Hallo! Memento er hamrende fed og ikke bare underlig for at være underlig! At den er klippet sammen således, at man får handlingen bagfra er genialt og viser, at folkene bag virkelig har haft gang i de små grå og tænkt tingene igennem. Helt fantastisk film. Basta.
 
Simon skrev klokken 00:04:57, 21.08.2003:
Ja, okay så var det måske lidt hårdt sagt at den var undelig, blot for at være underlig. Men jeg er nu stadig af den mening af filmen er ganske ordinær, hvis ikke lige var den for den interessante og godt gennemtænkte klipning. Derfor skrev jeg at den var underlig blot for at være underlig. Så lad mig nu spørge dig: Hvis nu filmen ikke var klippet, så man ser den baglæns, vil du så stadig synes at filmen er genial?
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden