Cradle of Life 22:46 -  12.08.2003

Som I måske forstår, så hentyder overskriften til den nye Tomb Raider film, som Brormand og jeg benyttede denne lumre tirsdag aften til at se. Det var en snigpremiere, så man skulle jo næsten tro der skete noget spændende før filmen, men nej. Ingen rekvalmer, ingen forfilm, bare lige igang med filmen. Godt for dem og godt for os, da vi så ikke skulle sidde så længe i sæderne. For selvom salen kun var halvt fyldt, blev der stadig meget, meget varmt. Måske de skulle overveje at airconditionere salen, så man ikke svedte ballerne af hvergang man ser en film.

Brormand sagde om filmen: "Meget god historie, og der er også nok action. Men det bliver aldrig nogen klassiker." Og igen må jeg give ham ret. Denne gang var der nok action. Det er dog ikke en film jeg kunne finde på at se igen og igen. Men det gør jo ikke noget at der er lidt kørvel at se på i Frk. Jolie.
Jeg vil give den 4 ud af 5 kaptajnshatte udsat for Biscayens skumsprøjt.

Der var naturligvis også masser af product placing, som en film af denne kaliber ikke kan være foruden. Jeg husker blandt andre Tissot (ure), Nokia (mobiltelefoner) og Panasonic (mobiltelefoner, digitalkameraer og fladskærme. Fladskærme på en kinesisk fiskerbåd? Nå ja, hvorfor ikke?). Det bliver mere og mere som en James Bond film. Selv den engelske dronning bliver nævnt denne gang. Hvad mon bliver det næste? John Cleese som Q?

I øvrigt er jeg endnu en gang ved at redesigne sitet i mit hovede. Denne gang er jeg dog fast besluttet på at det skal ske. Nu må vi bare se hvor lang tid der går inden der sker noget.

Nu tror jeg, jeg vil surfe over på IMDb og glo på nogle billeder af Angelina Jolie.
 
Simon skrev klokken 10:23:50, 19.08.2003:
John Cleese som Q i denne film-serie. Han er jo allerede Q i James Bond, såh...
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden