Tilbage på blogvognen 22:29 -  09.06.2004

Til dem af jer (eller den... er der overhovedet nogen?) der undrer sig over at jeg ikke oplever noget, kan jeg kun sige at det gør jeg. Ikke noget nævneværdigt, men der sker da et par ting af og til.

Jeg er startet på et .NET kursus (i øvrigt det samme som Christian Wahl gik på inden han fik job. Faktisk startede jeg på det i februar, menøh ... nu ved I det. Det er ikke specielt interessant, men så har jeg da noget at lave.

Derudover har jeg lavet et site til det aalborgensiske metalband CRoAN. I skulle tage og se dem, når de kommer til jeres stad, de er faktisk ret gode (de har lige mistet deres trommeslager, så det kan godt komme til at vare et stykke tid inden I kan få dem at se).

Et nyt band ser også ud til at vokse sig stort med tiden. Vi har to jobs til Tall Ship's Race, når det kommer til Aalborg sidst i juli. Duk op i telt 3 på Nørresundby-siden lørdag den 31. juli klokken 1830 og søndag den 1. august klokken 1300 og lad Diamond Dogs's søde musik behage dine øregange.
(Vi har ikke noget website endnu. Det kommer når jeg har fået en skærm til min stationære computer; der ligger design-filen nemlig).

Skulle nogen af jer i øvrigt valfarte til Nibe om et par uger, skal I være velkomne til at kigge indenfor i Måneskinsteltet lørdag aften klokken 2100. Der skal jeg nemlig spille sammen med min gamle forsanger. Det er mig med den elektriske guitar. Kig forbi og nyd musikken. Læs mere på www.fiddlersontherooftop.tk. Der kommer mere info der, så snart jeg har uploadet nogle filer. Det sker nok i morgen.

Og så er jeg for øvrigt blevet forkølet. Bæ!
 
Lars, website skrev klokken 13:02:37, 11.06.2004:
Welcome back!

Godt at se du stadig lever, og held og lykke med de ovenstående ting (der er jo en del)
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden