Festivaller og nørderi 13:43 -  05.07.2004

Det var sørme en god festival jeg var til. God mad, lækre tøser og en god håndfuld bajere. Jobbet gik såmænd også godt; der var et par enkelte bøffer, men når vi nu ikke har øvet mere end fire gange sammen, var det ret godt. Nu ser vi så frem mod jobbet på Festihvalen, som nok skal blive spændende.
Det mest interessante ved festivalen (og det der hænger mest ved) var næsten at vi havde omklædningsrum mellem Hotel Hunger og Safri Duo/Tv-2 og med Raveonettes som genboer. Det fik vi meget sjov ud af, og vi kommer nok til at huske det i et par dage.

Er der i øvrigt nogen der har nogle forslag til en god Linux distribution? Bossen i praktikfirmaet var så flink at erhverve mig en ny harddisk til den bærbare, og så er der plads til lidt leg (Gad vide om man kan få ham til at sponsorere en iBook eller en PowerBook). Jeg er ret n00b-agtig, men har dog prøvet at lege lidt med Linux tidligere, så lidt kan jeg da. Jeg har selv overvejet en Debian, men alle forslag modtages med tak.
 
cyg, website skrev klokken 15:57:45, 01.07.2004:
"Man" siger at Gentoo er et meget godt sted at starte - men det afhænger jo helt af hvad du vil bruge maskinen til. Der findes f.eks. distributioner der er bygget specifikt til at skulle være firewalls, og det har du vel ikke meget brug for. Og så er der jo Mandrake, der vistnok også er et meget godt desktop-system... men du må ikke holde mig op på det, jeg ved heller ikke meget om emnet ;)
 
Kenni, website skrev klokken 16:22:17, 01.07.2004:
Hvis du ikke kender noget til Linux i forvejen, så vil jeg varmt anbefale distributionerne www.redhat.com og www.linux-mandrake. Det kræver ikke så meget arbejde og man er i gang med en helt ny verden i løbet af næsten inge tid. Kender du i forvejen en del til Linux, så er Debian at foretrække. Du kan eventuelt læse mere på blandt andet www.sslug.dk eller www.linuxiso.org
 
Ricco, website skrev klokken 23:04:28, 01.07.2004:
Jeg ville nok heller ikke anbefale Gentoo som en begynderdistribution :) Der er Mandrake og RedHat nok lidt mere brugervenlige. Personligt ville jeg gå efter RedHat, for Mandrake er til at få fnat af.
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden