Så er man kommet hjem 22:39 -  19.07.2004

Endelig hjemkommen. Faktisk kom jeg hjem i fredags, men jeg har haft lidt travlt siden da. Lørdag spillede jeg, sammen med Spillemændene, til en festival lidt uden for Nibe, og søndag lavede jeg ... nå ja, der lå jeg vist bare på sofaen og kom til hægterne igen. Der kommer et lille lydklip inden for den nærmeste fremtid, så I kan høre hvordan vi lyder.

Bornholm var nu ikke noget helt specielt. Det kan vi nu nok blive enige om var vejrets skyld, for det var ikke det fedeste. Men det var nu meget rart at gense de fleste af de steder man har været som ganske ung purk og nej, de har ikke ændret sig en tøddel siden da.

De bornholmske piger fik jeg heller ikke set så mange af, og dem der så var at kigge på, var turister. Dejligt der. Til gengæld er jeg helt overbevist om at Bornholm er et ret godt sted at tage hen, hvis man gerne vil se et par kendisser eller tre. Sidste mandag var jeg sikker på at jeg så hende oplæser-dimsen fra Zulu, og tirsdag rendte jeg ind i Trine Appel. Spændende nok, må jeg sige.

Her til morgen opdagede jeg en fin, gul konvolut i min postkasse. Den indeholdt en fin DVD der udkom i mandags. Det er Dream Theater, der ikke længere kunne stå for presset og udgav deres to første koncertvideoer Live in Tokyo og 5 Years in LIVEtime på dvd med fuld kommentarspor af bandet, og mixet i 5.1 surround. Jeg har lige set den første af de to dvd'er og det var dælme godt.

Nu tror jeg så jeg vil smide den anden skive i afspilleren, kaste mig på sofaen og svømme hen til de lækre toner.

(Tak i øvrigt til Forsangeren, der var så flink at låne sit Visakort til mig, så jeg kunne betale dvd'en).
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden