Mysterier, koder og Da Vinci 03:29 -  24.07.2004

Jeg har netop læst en bog. Det er der jo så ikke så meget overraskende i, det gør vi jo alle af og til. Næh, det der gør det til lidt af en bedrift er at jeg har læst den i aften. Alle 456 sider af Dan Browns Da Vinci Mysteriet. Jeg har gennem længere tid set diverse bemærkninger rundt omkring på nettet, og da min bogklub var så venlige at tilbyde den som månedens bog, slog jeg til med det samme. Og den er alle pengene værd. Jeg kan varmt anbefale alle at læse denne fabelagtige bog.

Den er faktisk så god at jeg er nødt til at læse den igen, dog ikke i aften men en anden aften. Når man nu har læst den så hurtigt, er det jo ikke sikkert at man har fået alle detaljerne med. Måske man skulle overveje at læse den på engelsk.

Det er ligefør man overvejer en rejse til Paris, London og Skotland, som er de tre lokationer bogen udspiller sig i. Måske man skulle bruge noget ferie engang til næste sommer, hmm?

Desuden kan man også løse gåderne fra bogen her, eller næsten fra bogen. Det er ikke helt de samme, men de minder om dem. De begynder at blive lidt svære henne omkring spørgsmål 3. Men det er vældig interessant, og så går der da et par timer med det.
 
Ricco, website skrev klokken 12:17:56, 24.07.2004:
Jeg kom til anden gate, så var der ikke noget input-felt at skrive svaret i, så jeg ved ikke lige hvordan man kommer videre :/
 
Simon skrev klokken 14:54:46, 24.07.2004:
Hvis du nu løser gåden, får du svaret :)

Der er et hint nederst, men du som fik en god karakter i kryptering, burde jo nemt kunne løse den ;)
 
Lars, website skrev klokken 12:43:46, 26.07.2004:
Hvis du kommer forbi Århus, så må du godt låne min Da Vinci Code, den er på engelsk.
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden