Så er jeg tilbage igen... 23:10 -  25.10.2005

Men ikke fordi nogen har savnet mig. Næh, jeg fik bare lige lyst til at skrive lidt igen. Nu er det jo også ved at være et par dage og en bog siden jeg sidst skrev her.

Nogen har måske lagt mærke til at der var et minimalt antal indlæg fra mig, men sådan går det når man ikke kan finde ud af at lave sin adgangskontrol ordentligt! Nu har jeg så bikset noget andet sammen - i forbindelse med et host-skifte fra THsoft til - så nu kan det måske være mine indlæg kan være i fred.

Nå, lad os så se. Hvad er der sket i de sidste 2, 3, 5, 10 måneder siden jeg sidst klattede noget ned her........Intet. Praktisk talt intet er ændret siden sidst. Dog er jeg blevet ansat som freelance-ting hos
praktikfirmaet, så kan jeg sidde der og drikke deres glimragende kaffe. Jobsituationen ser dog stadig sort-agtig ud, nærmest grå, men med lidt held i sprøjten i morgen er jeg måske på vej til noget mere permanent-agtigt.

Derudover deltager jeg stadig i 3 bands's musikalske udskejelser:
- Like Sycodellic Disbelief | Et rendyrket melodisk, progressivt power-metal band herfra Aalborg. Eller det vil sige, vi prøver hvertfald på at være det.
- Thin White Dukes | Det tidligere nævnte David Bowie tribute band, der har skiftet navn og fået et website. Det er ikke til at sige hvornår vi spiller igen, men mød op - det bliver helt sikkert godt.
- Fiddlers on the Rooftop | Også et tidligere nævnt orkester, sammen med den gamle Forsanger. Vi spiller på Torvecafeen i Nibe på torsdag, i forbindelse med Spil Dansk Dag 05. Så kom ud og se os - det bliver også godt og hyggeligt.

Nårh jo, så har jeg også fået ny telefon. Den gamle Siemens C45 kunne ikke længere, så nu er jeg den glade ejer af en SonyEricsson K700i. Det kan på det bestemteste bruges.

Det tror jeg vist var det for denne gang. Hold udkig her, det kan jo være jeg skriver noget igen.
 
Navn:
Email:
Web: (uden http://)
Dit stuph:
 

Til toppen af siden    Tilbage til forsiden