Guitarer

Lige siden jeg var omkring 10 og for første gang holdt en guitar i hånden har det meste af mit liv drejet sig om musik. Efter at have spillet trommer omkring 3 år (efter jeg havde spillet guitar et års tid), begyndte jeg at koncentrere mig om guitaren, og siden har jeg ikke set mig tilbage. Jeg er efterhånden blevet helt ok til det (nordjysk beskedenhed ;-) ), og det er vel egentlig også på tide efter at have spillet i 10 år.
Nedenfor kan du se det grej jeg for tiden spiller på.
Et billede af mine guitarer Her til venstre kan i se mine guitarer. Til venstre er det en Fender Stratocaster fra 1979, og til højre er det en Gibson Les Paul Studio Double Cutaway

Amps og effekter

Et billede af min gamle forstærker
Her er så min amp. 12 år gammel og alt for fed

Pedalbrættet

Et billede af mit pedalbræt
Siden jeg nu har solgt MIDI preampen, passer det gamle billede ikke mere. Ovenfor kan i se mit pedalbræt, som jeg bruger når jeg øver med Messell i Nibe (der gider jeg nemlig ikke slæbe Boogie'en med til :) ). Fra venstre ses en TC Electronics Stereo Chorus/Flanger, en Boss DD-3 Delay, en Boss MT-2 Metal Zone, en Carl Martin Hot Drive 'n' Boost, en Crybaby Wah-Wah pedal og en Boss TU-2 Tuner. Alle disse strømslugere får strøm fra en Cioks Baby John. Den har nemlig 5 udtag til 9v strøm :)

Samtidig er jeg dog begyndt at lege med en Boss DS-1 Distortion og en grafisk equalizer fra Boss. Så vidt jeg lige har hørt indtil videre lyder det faktisk ganske ganske fedt :) I samme ombæring har jeg så nedprioriteret Metal Zonen og TC Chorus'en. Jeg har dog nogle skumle planer om at bruge Metal Zonen som solo lyd, men nu må vi se hvad den equalizer ide, kaster af sig.

Desuden ligger der en hel masse andet skrammel og flyder rundt omkring, bl.a. Boss OD-2 Turbo Overdrive (min første :) ), Roland FV-300H Volume pedal og et eller andet sted har jeg sørme også en Korg A5 multieffekt til stå og samle støv :)
Mit yndlingsband (ja, det måtte jo komme :) ) er en amerikansk progressive metal gruppe ved navn Dream Theater. Faktisk kunne man gå så langt som til at sige at de nok er dem der har bragt den progressive metal til den almene lytter. Faktisk er der utroligt mange efterhånden, som i det mindste har hørt om Dream Theater. Det er på mange måder en god udvikling, idet vi så får noget der er mange trilliarder klasser bedre end det hø, stort set alle pladeselskaber spytter ud. Men på samme tid er det ikke så sjovt alligevel. Jeg synes, det er ganske rart at kunne tale om et band, kun ganske få har hørt om. Det giver vel en eller anden form for elitær fornemmelse eller lignende. Jeg ved ikke, og det er jo også musikken det kommer an på :)

Desuden kan i tage et kig på min officielle samling eller min tradepage

Til toppen af siden