Så er jeg tilbage igen... 25.10.2005 -  23:10

Men ikke fordi nogen har savnet mig. Næh, jeg fik bare lige lyst til at skrive lidt igen. Nu er det jo også ved at være et par dage og en bog siden jeg sidst skrev her.

Nogen har måske lagt mærke til at der var et minimalt antal indlæg fra mig, men sådan går det når man ikke kan finde ud af at lave sin adgangskontrol ordentligt! Nu har jeg så bikset noget andet sammen - i forbindelse med et host-skifte fra THsoft til - så nu kan det måske være mine indlæg kan være i fred.

Nå, lad os så se. Hvad er der sket i de sidste 2, 3, 5, 10 måneder siden jeg sidst klattede noget ned her........Intet. Praktisk talt intet er ændret siden sidst. Dog er jeg blevet ansat som freelance-ting hos
praktikfirmaet, så kan jeg sidde der og drikke deres glimragende kaffe. Jobsituationen ser dog stadig sort-agtig ud, nærmest grå, men med lidt held i sprøjten i morgen er jeg måske på vej til noget mere permanent-agtigt.

Derudover deltager jeg stadig i 3 bands's musikalske udskejelser:
- Like Sycodellic Disbelief | Et rendyrket melodisk, progressivt power-metal band herfra Aalborg. Eller det vil sige, vi prøver hvertfald på at være det.
- Thin White Dukes | Det tidligere nævnte David Bowie tribute band, der har skiftet navn og fået et website. Det er ikke til at sige hvornår vi spiller igen, men mød op - det bliver helt sikkert godt.
- Fiddlers on the Rooftop | Også et tidligere nævnt orkester, sammen med den gamle Forsanger. Vi spiller på Torvecafeen i Nibe på torsdag, i forbindelse med Spil Dansk Dag 05. Så kom ud og se os - det bliver også godt og hyggeligt.

Nårh jo, så har jeg også fået ny telefon. Den gamle Siemens C45 kunne ikke længere, så nu er jeg den glade ejer af en SonyEricsson K700i. Det kan på det bestemteste bruges.

Det tror jeg vist var det for denne gang. Hold udkig her, det kan jo være jeg skriver noget igen.
Kommentarer (0)
 
Panteras guitarist Dimebag Darrell og andre skudt 09.12.2004 -  09:29

CNN (og diverse andre newssites) rapporterer at den amerikanske guitarist Dimebag Darrell fra Damageplan (og tidligere Pantera) er blevet skudt og dræbt på scenen i en klub i Columbus, Ohio. Hvor fanden er vi henne når seriøse og hårdtarbejdende musikere ikke engang kan få lov til at være i fred, så de kan gøre det de elsker. Heldigvis har vi endnu ikke amerikanske tilstande herhjemme, men jeg håber at der bliver sat en hel del bedre kontrol i værk derovre, end der har været indtil nu.

Og så på samme dag som John Lennon 24 år tidligere...

Via CNN og MikePortnoy.com
Kommentarer (4)
 
Mysterier, koder og Da Vinci 24.07.2004 -  03:29

Jeg har netop læst en bog. Det er der jo så ikke så meget overraskende i, det gør vi jo alle af og til. Næh, det der gør det til lidt af en bedrift er at jeg har læst den i aften. Alle 456 sider af Dan Browns Da Vinci Mysteriet. Jeg har gennem længere tid set diverse bemærkninger rundt omkring på nettet, og da min bogklub var så venlige at tilbyde den som månedens bog, slog jeg til med det samme. Og den er alle pengene værd. Jeg kan varmt anbefale alle at læse denne fabelagtige bog.

Den er faktisk så god at jeg er nødt til at læse den igen, dog ikke i aften men en anden aften. Når man nu har læst den så hurtigt, er det jo ikke sikkert at man har fået alle detaljerne med. Måske man skulle overveje at læse den på engelsk.

Det er ligefør man overvejer en rejse til Paris, London og Skotland, som er de tre lokationer bogen udspiller sig i. Måske man skulle bruge noget ferie engang til næste sommer, hmm?

Desuden kan man også løse gåderne fra bogen her, eller næsten fra bogen. Det er ikke helt de samme, men de minder om dem. De begynder at blive lidt svære henne omkring spørgsmål 3. Men det er vældig interessant, og så går der da et par timer med det.
Kommentarer (3)